Accessoires

Hieronder enkele accessoires voor de auto. Waaronder bijv. ruitenwissers, onderdelen en vele andere hebbedingen. U kunt ze dus hier kopen. Maar nu vraagt u zich vast af wie de accessoires dan monteert. Tegen een kleine vergoeding monteren wij alles voor u. Dit kan bij een van onze vele showrooms, die allemaal zijn uitgerust met een vakgarage.

Verzending

Al onze auto accessoires kunnen worden gekocht in de winkel. Wij kunnen ook de accessoires uw kant op sturen. Boven een bedrag van €60,- worden de accessoires zonder verzendkosten naar u toegestuurd. Mocht dit niet het geval zijn, rekenen wij kosten t.w.v. €3,95 voor het verzenden. De verzendtijd bedraagt ongeveer 2-3 dagen. Voor vragen over bestellingen en verzendingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk daarom ook gerust onze contact pagina.

Ruim aanbod

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Daarom is automantel niet alleen de perfecte plek om auto’s te kopen, maar ook voor accessoires. De accessoires zijn van zeer hoge kwaliteit en wij zijn de meest betrouwbare op dit gebied.

Automatten

Afbeeldingsresultaat voor automatten
€20,99
Automatten van echt leer
Bewerkt met nano technologie, dit om viezigheid en vloeistoffen tegen te gaan
Past in elke auto!Autoradio’s

Autoradio

Autolampen

De Automantel

De specialist in auto's Mercedes-Benz