Home Verkopen Hoe kun je nog iets verdienen aan jouw sloopauto?

Hoe kun je nog iets verdienen aan jouw sloopauto?

by Jos Mantel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit gezegde is van toepassing op het hele leven, maar is zeker van toepassing op het rijden in een auto. Jij kunt je op de weg perfect aan alle regels houden, maar je hebt altijd nog met andere weggebruikers te maken. Mocht één andere weggebruiker in de file niet opletten, heb je al snel een kettingbotsing. Uiterst vervelend als jij ook met jouw auto in deze kettingbotsing terecht komt.

Heb je door een botsing/aanrijding op dit moment een sloopauto? Dan wil je ongetwijfeld nog iets aan jouw auto gaan verdienen. Voordat je dit kunt doen, is het advies om contact met jouw verzekeringsmaatschappij op te nemen. Mogelijk hebben zij bepaalde beperkingen waar je rekening mee moet houden. Ook is het goed mogelijk dat zij jou van goede tips kunnen voorzien.

Neem contact op met opkopers bij jou uit de buurt

Woon je in het midden van het land/ Neem dan contact op met opkopers uit bijvoorbeeld Amersfoort. Jouw sloopauto verkopen Rotterdam is bijzonder makkelijk als je in de buurt van de stad woont, aangezien de opkoper dan ook niet al te ver naar jouw huis hoeft te rijden. Dit zie je uiteindelijk ook terug in het bedrag dat de opkoper gaat bieden voor jouw wagen.

Bijkomend voordeel: de opkoper kan de auto direct bij jou thuis ophalen. Je hebt daardoor géén omkijken naar het wegbrengen van de auto. Zeker als jouw schadeauto überhaupt niet meer rijdt, is dit echt ideaal.

Zelf naar de sloop brengen

Is jouw auto echt helemaal niks meer waard? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw auto zelf naar de sloop te brengen. De kans is groot dat je dan alsnog bijvoorbeeld 100 euro voor jouw auto krijgt. Het is niet veel, maar beter iets dan niets. Je weet bovendien zeker dat je niks meer aan jouw huidige auto hebt!

Ben geduldig

Wil je graag jouw sloopauto verkopen? Zorg dan dat je over voldoende geduld beschikt. Het juiste bod komt uiteindelijk bij je binnen!

You may also like