Home Over ons

Over ons

by Jos Mantel

OVER AUTOMANTEL

OVER ONS

Autobedrijf De automantel is gestart in 2000 uit interesse voor auto’s. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer lucratieve business. Wij hebben onszelf opgewerkt tot een van de vele Mercedes-Benz garages. Dit allemaal doormiddel van zelf experimenteren en gewoon doen. In het noorden is De Automantel de Mercedes-Benz garage voor al uw vragen.

Gericht op Mercedes-Benz is dit toch onze specialisatie. Omdat wij ons zo focussen op dit merk, hebben wij ons er extra in verdiept. Al onze werknemers zijn uiteraard voorzien van veel kennis. Zij kunnen u helpen met al uw vragen over de auto’s van Mercedes-Benz.

Het bedrijf is standaard voorzien van genoeg auto’s. Vandaar ook onze vele showrooms. Naast het verkopen van auto’s bieden wij u ook andere diensten aan. Waaronder: APK-keuring, onderhoud & reparaties. Lukt het u bijvoorbeeld niet om een van onze vele showrooms te bezoeken. Kijk gerust op onze pagina

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Langskomen is natuurlijk het makkelijkst. Mocht dit niet lukken, neem gerust contact met ons op via onze contact pagina

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Wij staan voor een eerlijke service. Vaak wordt er bij garages en showroom gesjoemeld. Dit met bijv. prijzen en/of auto’s. Door eerlijke service ontstaat er een transparante relatie. Relaties opbouwen met klanten is het belangrijkste wat er is. Want het zijn uiteindelijk klanten die ons succes bepalen.