Home Home Volvo: de auto die vertrouwen uitstraalt

Volvo: de auto die vertrouwen uitstraalt

by Jos Mantel
volvo de auto die vertrouwen uitstraalt

Volvo: de auto die vertrouwen uitstraalt
Ben jij van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan kun je een Volvo zeker overwegen. Deze auto’s zijn prachtig om te zien, maar ook heerlijk om in te rijden. Als je eenmaal een Volvo rijdt, wil je nooit meer wat anders dat weten wij zeker!

De voordelen van een Volvo

Een Volvo is een heerlijke auto om in te rijden. Als je een proefrit hebt gemaakt met een Volvo of als je al een keer in deze auto hebt gereden, weet je dat vast wel. De meeste Volvo’s hebben veel power, waardoor je er lekker snel mee kunt rijden. Hiernaast zijn Volvo’s één van de veiligste auto’s waar je mee kunt rijden. Wist je dat Volvo de eerste was die met de driepuntsgordel kwam? Als je kinderen hebt is het een fijn gevoel om te weten dat de auto waarin je rijdt extra veilig is. De prijzen van een Volvo verschillen uiteraard per model.

Volvo financial lease

Ben je van plan om een Volvo te kopen als bedrijfswagen? Dan is Volvo financial lease een slim idee. Een Volvo straalt niet alleen vertrouwen uit, maar ook klasse. Dit is natuurlijk precies waar je naar op zoek bent bij een bedrijfswagen. Verder biedt financial lease zelf je ontzettend veel fiscale voordelen. Ben je nog niet bekend met financial lease? Dan leggen wij je dit graag uit. Financial lease is een soort van leasen waar je eigenaar wordt van de auto direct als het contract is afgesloten. Op deze manier krijg je de fiscale voordelen. Je sluit dus eigenlijk een hypotheek op je auto af. Voor je Volvo financial lease betaal je iedere maand een vast bedrag waar ook de rente bij inbegrepen is.

Ben jij er al van overtuigd dat een Volvo de beste auto is voor jou? Dan kun je een financial lease contract direct afsluiten. Veel rijplezier!

You may also like